Andere creaties

Home / Andere creaties
Creayv andere creaties zelfportret uit tijdschriftscheursels

Knippen, plakken, tekenen en schilderen. Het maken van andere creaties is een uitlaatklep voor mij!

Onlangs heb ik een zelfportret gemaakt van “scheursels” uit tijdschriften. Ik begon met een opzet van vetkrijt en eindigde een paar de dagen later met het scheuren van tijdschriften. Heerlijk zo los gaan! Zie het links het eindresultaat.

De naam Creayv zegt het al; Yvonne is creatief en durft anders te kijken dan anderen. Ik wilde een portret van mijn dochters voor de verjaardag van mijn man. Geen stijf portret zoals je normaal ziet, maar losser. Dat kun je wel aan Yv overlaten! Ik had een foto van mijn dochters gemaakt op hun bed. Dat bed is vervangen door een weiland met bloemen. De rest van de creatie heeft Yv ook helemaal zelf bedacht. Zo leuk, een lila huid en nog zie je overduidelijk dat dit onze dochters zijn. Super knap gedaan! Na 6 jaar hangt het schilderij nog steeds in ons huis te pronken. Bedankt Yvonne!

Sandra Erkelens
Creayv andere creaties schilderij zusjes

Kwasten, canvasdoek, acrylverf en schilderen maar!

Natuurlijk haal ik ook nog wel ééns kwasten, canvasdoek en acrylverf uit de kast. Dan maak ik een portret. Het liefste in sprekende, bonte kleuren, want tsjaah.. daar word ik blij van!

Het schilderij van de kat in de wasmachine heeft Yvonne voor mij gemaakt. Dit is het mooiste schilderij wat ik in mijn huis heb hangen. Tot op de dag vandaag ben ik hier super blij mee. Ik kan iedereen aanraden om door haar een schilderij te laten maken. Yvonne, super bedankt!

Wicor Wieman
Creayv andere creaties schilderij kat in de wasmachine

Maar alles natuurlijk naar wens van de klant. Ik pas me makkelijk aan, dus zwart-wit… Tuurlijk dat kan ook!

Een schilderij in zwart-wit zie je rechts. Deze heb ik voor Wicor Wieman geschilderd. Hij wilde graag zijn eigenwijze kat vereeuwigd zien op doek. Alstjeblieft, Wicor… Bij deze!

Bovenstaand werk heb ik uitgelicht, maar er is meer! Bekijk mijn volledige portfolio hier: