Grafische vormgeving van opdrachten voor opleiding Junior agency

Home / grafische vormgeving / Grafische vormgeving van opdrachten voor opleiding Junior agency

Mijn hart ligt bij grafisch vormgeven, daarom heb ik het eerste jaar Junior Agency afgemaakt met mooie grafische items als resultaat!

Creayv grafisch vormgeven junior agency poster

Ik wil grafisch vormgever zijn. Dat werd me na het eerste jaar avondopleiding grafisch vormgeven aan de JUNIOR Agency duidelijk. Het tweede jaar zou zich meer gaan richten op het vak art direction, maar mijn hart ligt bij het vormgeven en niet bij het bedenken van concepten

Tijdens deze avondopleiding kreeg ik les in het bedenken van concepten maar ook in grafisch vormgeven. De volgende opdrachten hebben we gekregen:

  • Bedenk een festival en ontwerp hier alle grafische items voor.
  • Ontwerp een poster met materiaal voor een fictief bedrijf.
  • Maak een tas voor de Ik-Wil-Meer-Weken van de Bijenkorf.

Bedenk een festival en ontwerp hier alle grafische items voor

Een festival zou ik graag organiseren in een bos en wat is er leuker dan je te verstoppen in het bos?! Ik kwam hierdoor al gauw op de naam Buutvrij! In het bos zijn er bomen en als je een boom door de midden zaagt, zie je een mooi patroon. Ook de huisstijl verscheen al snel voor mijn ogen.

Huisstijl Buutvrij!

Creayv grafische vormgeving en dtp huisstijl Buutvrij-festival voor avondopleiding art direction

Poster Buutvrij!

Is er niet iets vreemds aan de vorm van de bomen? Zit er iets achter verstopt? Klopt! Dat zijn de muzikanten!

Creayv grafische vormgeving en dtp poster Buutvrij-festival voor avondopleiding art direction

Homepage en ticketsale-page Buutvrij!

Creayv grafische vormgeving en dtp website Buutvrij-festival voor avondopleiding art direction

App en webbanner Buutvrij!

Natuurlijk past er bij Buutvrij! een leuke app waarbij de muzikanten die op het festival komen gevonden moeten worden. Raadt je de artiest dan win je een mooie prijs.

Creayv grafische vormgeving en dtp app en webbanner Buutvrij-festival voor avondopleiding art direction

Merchandise-artikelen Buutvrij!

Creayv grafische vormgeving en dtp merchandise artikelen Buutvrij-festival voor avondopleiding art direction

Ontwerp een poster met materiaal voor een fictief bedrijf

Aan de slag met materiaal voor een poster voor een bedrijf. Ik vond een spiegel bij mij thuis die we niet meer nodig hadden. Hatzaaa! Kapot gooien die handel! En ik kwam al gauw op het idee dat mensen juist wel in de spiegel moeten kijken om hun psychische problemen op te lossen. Daar volgde deze advertentie uit:

Creayv grafisch vormgeven junior agency poster

Ontwerp een tas voor de Ik-Wil-Meer-Weken van de Bijenkorf

Een tas met meerdere vakken, dat zou toch super handig zijn tijdens de Ik-Wil-Meer-Dagen van de Bijenkorf?! Ik ging aan de slag!

Creayv grafische vormgeving en dtp tas Bijenkorf voor avondopleiding art direction

Ik begin graag aan jouw vormgeef-, dtp- of illustratie-opdracht!

Op woensdag, vrijdag en (indien nodig) in het weekend ben ik beschikbaar.

Kan ik een folder voor je ontwerpen of de tekst van een brochure dtp-en? Zet mij maar in! Wil je het verhaal van jouw bedrijf gevisualiseerd zien. Die illustreer ik graag! Zie je kinderen in jouw horeca-gelegenheid liever bezig met een kleurplaat dan met hun mobiel? Ook unieke kleurplaten maak ik voor je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.