Grafische items voor Studio Winkelmann

Grafische items voor Studio Winkelmann

Voor Nicolai Winkelmann pak ik de grafische vormgeef- en dtp-klussen op en ga dan voor hem aan de slag als freelancer. Studio Winkelmann is de no-nonsense, full service reclamestudio van Nicolai Winkelmann. Nicolai is met ruim 20 jaar ervaring een professional in zijn vak. Hij heeft o.a. Duinrell, TEVA, Opdivo en Lemion in zijn portefeuille. Ik…

Lees verder
Curriculum Vitae

Curriculum Vitae

Als vormgever en dtp-er werk ik 3 dagen in de week voor PVW Amsterdam. Op woensdag, donderdag en in het weekend ben ik beschikbaar als freelancer. Ik ga dan graag voor jou aan de slag als grafisch vormgever, dtp-er of illustrator. Kun je wel wat grafische hulp gebruiken of ken je iemand die ik van…

Lees verder
Kleurplaten voor het Wilhelmina Kinderziekenhuis

Kleurplaten voor het Wilhelmina Kinderziekenhuis

15 november 2017 | Wil je geveild worden als kleurplaten-maakster op het Hormoongala van de Nederlandse Vereniging voor Endocrinologie? “Yvonne? Mag ik je wat vragen?” Marije Wiegerinck van Lemion kijkt me aan. “Tuurlijk.” antwoord ik. Marije, ik en haar collega’s zitten aan de lunchtafel en we wachten op de rest van mijn collega’s van PVW…

Lees verder
Kleurplaat lunchen in de regen

Kleurplaat lunchen in de regen

Regenen? Nee joh! We kunnen echt wel buiten lunchen! “Maar echt, ik zie het aan de lucht, het gaat regenen.” zegt Rutger. “En je weet het. Altijd als jullie bij ons op bezoek komen dan gaat het stormen….” hoor ik René zeggen. René, mijn zwager, en Rutger staan buiten in de tuin en bestuderen de lucht….

Lees verder
Kleurplaat hightea bij Het Tuinhuis in Aalsmeer

Kleurplaat hightea bij Het Tuinhuis in Aalsmeer

“Dit was echt hemels!” Ik leun achterover in mijn stoel. Ik ben met mijn vriendin Sandra in Het Tuinhuis in Aalsmeer en we hebben net genoten van een heerlijke high tea. Maar ook echt heerlijk! Nee, hemels. Dat is het juiste woord. Wat maakt deze high tea dan zoveel meer hemelser dan de andere hightea’s…

Lees verder
Zelfportret gemaakt uit tijdschriftscheursels

Zelfportret gemaakt uit tijdschriftscheursels

1 | BAM! Even lekker los een zelfportret maken. “Gewoon even lekker los een zelfportret maken met vetkrijt. Gewoon bam, zonder nadenken.” Ik zit buiten in de achtertuin op de steigerhouten lounchebank en ga aan de slag. Aan het einde van de dag kijk ik tevreden naar het resultaat. Mijn doel is bereikt. Het is…

Lees verder