Grafische items voor Studio Winkelmann

Home / Verhalen / Grafische items voor Studio Winkelmann

Voor Nicolai Winkelmann pak ik de grafische vormgeef- en dtp-klussen op en ga dan voor hem aan de slag als freelancer.

Creayv grafische vormgeving en dtp voor Studio Winkelmann

Studio Winkelmann is de no-nonsense, full service reclamestudio van Nicolai Winkelmann. Nicolai is met ruim 20 jaar ervaring een professional in zijn vak. Hij heeft o.a. Duinrell, TEVA, Opdivo en Lemion in zijn portefeuille. Ik ben dan ook trots dat ik vaak door hem ingezet wordt als grafisch vormgever / dtp-er.

Ik werk voor Studio Winkelmann als freelance grafisch vormgever en dtp-er net als ik dit voor Tess Schoonackers doe. Ik pak voor hem de grafische vormgeef- en dtp-klussen op. De vormgeefklussen spreken voor zich. Dtp-werkzaamheden zijn bijvoorbeeld: tekst opnieuw in laten lopen in een folders of brochures. Ook dit doe ik graag!

Duinrell | Posters

Creayv grafische vormgeving en dtp posters Duinrell
Creayv grafische vormgeving en dtp posters Duinrell

Quaker | Folder met recepten

Ik begin graag aan jouw vormgeef-, dtp- of illustratie-opdracht!

Op woensdag, vrijdag en (indien nodig) in het weekend ben ik beschikbaar.

Kan ik een folder voor je ontwerpen of de tekst van een brochure dtp-en? Zet mij maar in! Wil je het verhaal van jouw bedrijf gevisualiseerd zien. Die illustreer ik graag! Zie je kinderen in jouw horeca-gelegenheid liever bezig met een kleurplaat dan met hun mobiel? Ook unieke kleurplaten maak ik voor je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.