Grafische vormgeving en dtp voor Atelier de Kromme Mijdrecht

Home / grafische vormgeving / Grafische vormgeving en dtp voor Atelier de Kromme Mijdrecht

Voor Atelier de Kromme Mijdrecht, een vereniging die teken- en schilderlessen voor jong en oud verzorgd, ben ik in van 2013 t/m 2015 degene geweest die de communicatie verzorgde. Ik schreef persberichten, verzorgde een open dag en de grafische vormgeving. De vereniging kreeg een nieuw logo, een advertentie, een folder en een website.


Oud beeldmerk

Vereniging Atelier de Kromme Mijdrecht | oud beeldmerk

Nieuw logo

Grafische vormgeving | vereniging Atelier de Kromme Mijdrecht | Logo

Poster

Grafische vormgeving | vereniging Atelier de Kromme Mijdrecht | Advertentie

Folder


Grafische vormgeving van de website voor de vereniging

Voor de website werkte ik samen met mediatechnoloog Patrick. Hij bouwde de website in WordPress en ik zorgde voor de grafische vormgeving.


Ik ben al meer dan 5 jaar bezig met technologieën. Ik vind het fascinerend wat er allemaal mogelijk is door de oneindige toepassingen van het wereld wijde web.

Mijn specialisatie is het automatiseren van processen en bouwen van web en android applicaties. Ik werk graag nauw samen met opdrachtgevers om het beste resultaat naar boven te halen.

Mijn focus ligt op webapplicaties en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Daarbij denk ik ook mee over de gebruikersvriendelijkheid van de vormgeving.

– Mediatechnoloog Patrick

De eerste website-opdracht voor mij en voor hem

Voor Patrick was dit zijn eerste opdracht om een website te bouwen, maar voor mij ook. Aangezien deze website in 2013 is gebouwd is deze niet op meerdere devices optimaal te lezen, maar die tijd nog best oké.

Het zorgen voor overzicht op de website

Net zoals Tess Schoonackers is ook deze vereniging van vele markten thuis. Ik moest bij deze opdracht dus ook weer zorgen voor overzicht. Bekijk de website van Atelier de Kromme Mijdrecht om te kijken of dit me is gelukt! Let daarbij niet op de vormgeving van tekst, want het schrijven van de tekst is nu overgenomen door andere leden van het de vereniging Atelier de Kromme Mijdrecht.


Oude website

Vereniging Atelier de Kromme Mijdrecht | Oude website

Nieuwe website

Grafische vormgeving | vereniging Atelier de Kromme Mijdrecht | Website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.