Illustratie van uw bedrijf op een shopper! Dat kan!

Home / Verhalen / Illustratie van uw bedrijf op een shopper! Dat kan!
Creayv foto Rutger en Yvonne op het strand

Zon, zee, strand en een nieuwe illustratie-opdracht. De ideale afsluiting van mijn vakantie!

“Maar Rut…. Het is nog super mooi weer en op weg naar huis komen we langs het strand van Langevelderslag, dat zou toch een mooie afsluiting zijn van onze vakantie Zeeland?!” Ik kijk Rutger vragend, nou ja, smekend aan. We zijn net begonnen aan de terugreis van vakantie en ik ben er nog totaal niet aan toe om naar huis te gaan.

 

“Oké, maar is dat wel verstandig met al onze spullen nog in de auto? Ennuh.. Waar liggen onze zwemspullen eigenlijk?” Rutger twijfelt en noemt deze nadelen op om me van mijn idee af te brengen. Het lukt hem echter niet me te overtuigen.
Dan hoor ik een “Ping!”. Ik heb een bericht ontvangen via mijn mobiel en open het scherm om te kijken via welk account. Het is instagram. Nieuwsgierig open ik het.

Hi Yvonne, vraagje!

Wij zijn bezig met leuke Tuinhuis-shoppers, echter wil ik hier een leuke opdruk op. Alleen ons logo als enige op de tas is een beetje saai. Ik dacht eigenlijk gelijk aan jou! Kun jij hier misschien iets leuks voor ontwerpen? Ik hoor het graag.

Groetjes Nicky van Het Tuinhuis in Aalsmeer

Creayv kleurplaat hightea Tuinhuis Aalsmeer

“Joh Rut, moet je horen!” roep ik enthousiast en lees het bericht over het maken van de illustratie op de shopper van het Nicky voor. “Dit is gaaf!” ik zit te stuiteren in de autostoel en kan er niet over ophouden. Dat dagje strand komt nu toch echt op de tweede plaats. Toch lukt het me om Rutger te overtuigen naar het strand te gaan. Daar word ik blij van, maar deze opdracht is echt een behoorlijke opsteker! 

 

Ik heb de samenwerking met Yvonne als heel plezierig ervaren. Ik gaf haar de vrije hand en een nogal “vage” opdracht voor de shopper, maar ze heeft het eigenlijk meteen weten te vertalen in datgene wat ik wilde!

Nicky van Es | Tuinhuis Aalsmeer

Er volgt meer mailcontact en langzamerhand wordt duidelijk wat Nicky in gedachten heeft: Het Tuinhuis met zijn herkenbare brug liggend aan het water op een speelse manier geïllustreerd. Ik ga aan de slag met de illustratie. Ik illustreer de twee huizen, met de steiger en zijn herkenbare brug. Om het geheel nog “gezelliger” te maken voeg ik er twee wijn drinkende vriendinnen aan toe en een man die langs Het Tuinhuis vaart in zijn sloep.  Als de illustratie volledig is goedgekeurd, maak ik er als extraatje nog een animated gif bij. 

Creayv animated gif illustratie Tuinhuis Aalsmeer op shopper
Creayv foto illustratie Tuinhuis Aalsmeer op shopper_1
Creayv foto illustratie Tuinhuis Aalsmeer op shopper_2
Creayv foto illustratie Tuinhuis Aalsmeer op shopper_3

Tuinhuis tas! Vandaag zijn deze schatjes binnengekomen. Zo blij met het eindresultaat! Het ontwerp voor de tas is gemaakt door Creayv. Geweldig gedaan Yvonne!

Nicky van Es | Tuinhuis Aalsmeer

Ik begin graag aan jouw vormgeef-, dtp- of illustratie-opdracht!

Op woensdag, donderdag en (indien nodig) in het weekend ben ik beschikbaar.

Kan ik een folder voor je ontwerpen of de tekst van een brochure dtp-en? Zet mij maar in! Wil je het verhaal van jouw bedrijf gevisualiseerd zien. Die illustreer ik graag! Zie je kinderen in jouw horeca-gelegenheid liever bezig met een kleurplaat dan met hun mobiel? Ook unieke kleurplaten maak ik voor je!