Illustratie van Het Tuinhuis op shopper!

Home / Verhalen / Illustratie van Het Tuinhuis op shopper!

Wat een fijne afsluiting van de vakantie… een dagje strand of toch iets anders?

Creayv foto Rutger en Yvonne op het strand

“Maar Rutgerrr…. Het is nog super mooi weer. Op weg naar huis komen we langs het strand van Langevelderslag. Dat zou toch een mooie afsluiting van onze week vakantie in Zeeland zijn?!”

Ik kijk Rutger vragend aan. Nou ja, eerder smekend. We zijn net begonnen aan onze reis terug en ik ben er nog totaal niet aan toe om een voet over de drempel van ons huis te zetten.

“Oké, maar is dat wel verstandig met al onze spullen nog in de auto? Ennuh.. Waar liggen onze zwemspullen eigenlijk?” Alle beren op de weg worden door Rutger achtereenvolgens opgesomd.

“Ping!” hoor ik. “Yes, wat afleiding!” denk ik. Nieuwsgierig lees ik het bericht dat ik ontvangen heb via Instagram.

Hi Yvonne, vraagje!

Wij zijn bezig met leuke Tuinhuis-shoppers, echter wil ik hier een leuke opdruk op. Alleen ons logo als enige op de tas is een beetje saai. Ik dacht eigenlijk gelijk aan jou! Kun jij hier misschien iets leuks voor ontwerpen? Ik hoor het graag.

Groetjes Nicky van Het Tuinhuis in Aalsmeer

Creayv kleurplaat Tuinhuis Aalsmeer

“Oké, oké, oké! Rustig.” Kalmeer ik mezelf. Het enthousiasme dat ik voelde over het dagje strand heeft plaats gemaakt voor deze nieuwe opdracht, want die is super leuk! “De reden dat Nicky aan me moest denken komt natuurlijk door de kleurplaat die ik twee jaar geleden voor haar heb gemaakt: de kleurplaat met de illustratie van de verrukkelijke high tea die daar verzorgd wordt.” Bedenk ik me trots.

Er volgt meer mail-contact en langzamerhand wordt duidelijk wat Nicky in gedachten heeft: Het Tuinhuis met zijn herkenbare brug liggend aan het water op een speelse manier geïllustreerd. Ik ga aan de slag met de illustratie. En als deze is goedgekeurd, maak ik er als extraatje nog een animated gif bij. 

Oh, en dat dagje strand? Dat is er die dag natuurlijk ook nog gekomen. Want tjsaah, we hadden natuurlijk wat te vieren. Hatseflats! Een nieuwe illustratie die ik kan toevoegen aan mijn portfolio! En…

Weer een tevreden klant. Daar doe ik het voor!

Creayv animated gif illustratie Tuinhuis Aalsmeer op shopper
Creayv foto illustratie Tuinhuis Aalsmeer op shopper_1
Creayv foto illustratie Tuinhuis Aalsmeer op shopper_2
Creayv foto illustratie Tuinhuis Aalsmeer op shopper_3

Tuinhuis tas! Vandaag zijn deze schatjes binnengekomen. Zo blij met het eindresultaat! Het ontwerp voor de tas is gemaakt door Creayv. Geweldig gedaan Yvonne!

Nicky van Es | Tuinhuis Aalsmeer

Ik begin graag aan jouw vormgeef-, dtp- of illustratie-opdracht!

Op woensdag, vrijdag en (indien nodig) in het weekend ben ik beschikbaar.

Kan ik een folder voor je ontwerpen of de tekst van een brochure dtp-en? Zet mij maar in! Wil je het verhaal van jouw bedrijf gevisualiseerd zien. Die illustreer ik graag! Zie je kinderen in jouw horeca-gelegenheid liever bezig met een kleurplaat dan met hun mobiel? Ook unieke kleurplaten maak ik voor je!