Illustraties op maat

Home / Illustraties op maat
creayv_jouw creatiemaakster_illustraties op maat

Een illustratie op maat nodig? Voor een kleurplaat bijvoorbeeld? Kom maar door!

Mijn passie voor illustreren begon in 2017. Ik had een heerlijke high tea bij Het Tuinhuis in Aalsmeer en besloot om deze te tekenen. Ik postte de illustratie op Instagram en noemde Het Tuinhuis in mijn bericht. Een paar uur later kreeg ik een positieve reactie van Nicky, de eigenaresse van de lunchroom, op mijn bericht. Ik vroeg haar of ze de illustratie als kleurplaat wilde en ze zei: “Ja, natuurlijk!” Mijn droom kreeg vorm: Ik wil ook kleurplatenmaakster zijn!

Dus vertel me wat je graag geïllustreerd wilt zien en ik maak een een illustratie op maat voor je. Ik illustreer kleurplaten, maar maak ook illustraties voor op merchandise-artikelen als tassen. Word je ook zo blij van mijn illustraties?!

En dan heeft Het Tuinhuis ineens een eigen kleurplaat! Yvonne van Creayv heeft hier zo genoten van haar high tea dat ze besloot dit creatief vast te leggen! Wij zijn hier onwijs blij mee! Dus vanaf heden, kunnen ook kleintjes hier heerlijk vertoeven!

Nicky van Es | Eigenaresse | Tuinhuis Aalsmeer

Illustraties voor Het Tuinhuis Aalsmeer

Creayv kleurplaat Tuinhuis Aalsmeer

Een kleurplaat en een illustratie op een shopper

De kleurplaat die ik van de hightea bij Het Tuinhuis in Aalsmeer maakte heeft mijn passie voor het illustreren aangewakkerd. Nicky was erg enthousiast over de kleurplaat. Daarom ontving ik vorig jaar nog een opdracht, namelijk het tekenen van de lunchroom op een shopper. Voor deze opdracht mailde ze me een foto van wat ze in gedachten had en voor de rest liet ze het creëren aan mij. Zie hier het resultaat! 

Creayv foto illustratie Tuinhuis Aalsmeer op shopper_4
Creayv illustratie tuinhuis voor shopper Yvonne van der Velden_vierkant
Creayv foto illustratie Tuinhuis Aalsmeer op shopper_1

Ik heb de samenwerking met Yvonne als heel plezierig ervaren. Ik gaf haar de vrije hand en een nogal “vage” opdracht voor de shopper, maar ze heeft het eigenlijk meteen weten te vertalen in datgene wat ik wilde! 🙂

Nicky van Es | Eigenaresse | Tuinhuis Aalsmeer

Kleurplaten voor Thuisfuif

Creayv kleurplaat verjaardagsfeestje voor Thuisfuif

Thuisfuif maakt draaiboeken voor kinderfeestjes . Voor elk partijtje wordt een ander thema bedacht. Zo zocht Gera Kriek, de eigenaresse, naar  “kleurplaat hightea” op Google en vond de kleurplaat van de hightea bij Het Tuinhuis. Ze stuurde me mailtje met de vraag: Kun je kleurplaten voor mij illustreren? Ik beantwoordde haar vraag met “Ja”.

Verjaardags- en een prinsessenkleurplaat

Inmiddels heb ik voor haar een algemene kleurplaat gemaakt van het uitblazen van de kaarsjes op een verjaardagstaart en een kleurplaat van een prinsesje. De laatste is geen normale kleurplaat. Ze wilde een knip-plak-kleurplaat. Kinderen kunnen de accessoires van de prinses inkleuren, uitknippen en opplakken op de kleurplaat van de prinses in onderjurk. Een echt knutselwerk!

Creayv prinsessenkleurplaat voor Thuisfuif accessoires voor prinses
Creayv prinsessenkleurplaat voor Thuisfuif prinses in onderjurk
Creayv Kleurplaat Thuisfuif prinses

Creayv heeft voor onze site een mooie kleurplaat gemaakt. Het contact verliep prettig en snel. We zijn heel blij met het mooie resultaat!

Gera Kriek | Eigenaresse | Thuisfuif
Creayv kleurplaat WKZ endocrinologie_oudere kinderen

Kleurplaten voor het Wilhelmina kinderziekenhuis afdeling Endocrinologie

Op het “Hormoongala” van de De Nederlandse Vereniging voor Endocrinologie ben ik geveild als kleurplaten-maakster. De afdeling endocrinologie van het Wilhelmina Kinderziekenhuis won. Wat ik heel bijzonder vond is dat ik ter inspiratie voor het maken van deze illustraties een rondleiding heb gehad op de afdeling van het ziekenhuis. Ik heb kleurplaten gemaakt voor oudere kinderen en voor jongere kinderen.

Creayv kleurplaat endocrinologie Wilhelmina Kinderziekenhuis jonge kinderen Springkussen
Creayv kleurplaat endocrinologie Wilhelmina Kinderziekenhuis jonge kinderen Bokkiespringen
Creayv kleurplaat endocrinologie Wilhelmina Kinderziekenhuis jonge kinderen Handstand