Kleurplaten en illustraties

Home / Kleurplaten en illustraties

Het maken van illustraties en kleurplaten maakt me blij en smaakt naar meer!

Mijn passie voor illustreren werd in 2017 aangewakkerd. Ik had een heerlijke high tea met een vriendin bij Het Tuinhuis in Aalsmeer en maakte daar een illustratie van. Nu ligt deze daar als kleurplaat. Inmiddels zijn er kleurplaten van mij te vinden in de webshop van Thuisfuif en op de poli endocrinologie van het Wilhelmina Kinderziekenhuis.

Creayv heeft voor onze site een mooie kleurplaat gemaakt. Het contact verliep prettig en snel. We zijn heel blij met het mooie resultaat!

Gera Kriek | Thuisfuif
Creayv kleurplaat Tuinhuis Aalsmeer

Word jij ook zo vrolijk van mijn illustraties?

Spreken mijn illustraties je aan en zou je willen dat ik het thema van jouw bedrijf visualiseer in een kleurplaat of illustratie? Op woensdag, vrijdag en in het weekend ben ik beschikbaar:

En dan heeft Het Tuinhuis ineens een eigen kleurplaat! Yvonne van Creayv heeft hier zo genoten van haar high tea dat ze besloot dit creatief vast te leggen! Wij zijn hier onwijs blij mee! Dus vanaf heden, kunnen ook kleintjes hier heerlijk vertoeven!

Nicky van Es | Tuinhuis aalsmeer
Creayv kleurplaat WKZ endocrinologie_oudere kinderen

De meest bijzondere kleurplaten heb ik gemaakt voor het Wilhelmina Kinderziekenhuis

In 2017 vroeg Marije Wiegerink van Lemion me of ik geveild wilde worden als kleurplatenmaakster op het Hormoongala van de Nederlandse Vereniging voor Endocrinologie. Natúúrlijk zei ik ja! Ik heb kleurplaten gemaakt voor oudere (zie links) en jongere (zie hieronder) kinderen. Lees het verhaal:

Creayv kleurplaat endocrinologie Wilhelmina Kinderziekenhuis jonge kinderen Springkussen
Creayv kleurplaat endocrinologie Wilhelmina Kinderziekenhuis jonge kinderen Handstand
Creayv kleurplaat endocrinologie Wilhelmina Kinderziekenhuis jonge kinderen Bokkiespringen
Creayv kleurplaat lunchen in de regen

Belevenissen met mijn familie leg ik ook vast in een illustratie of kleurplaat.

Zo hebben we geluncht in de regen, de polonaise gedanst tijdens een bruiloft en hebben mijn man en ik heerlijk gekookt met mijn oma. Het verhaal over de lunch, lees je hier:

Creayv illustratie polonaise
Creayv illustratie koken met oma