Illustraties

Home / Illustraties
Creayv kleurplaat Tuinhuis Aalsmeer

Het maken van illustraties maakt me blij en smaakt naar meer!

Mijn passie voor illustreren werd in 2017 aangewakkerd. Ik had een heerlijke high tea bij Het Tuinhuis in Aalsmeer en besloot, spontaan, om te gaan tekenen en deze vast te leggen. Ik poste de illustratie op Instagram, noemde Het Tuinhuis in mijn bericht en een reactie van Nicky volgde. Ik vroeg haar of ze de illustratie als kleurplaat wilde en ze zei: “Ja, natuurlijk!”

En dan heeft Het Tuinhuis ineens een eigen kleurplaat! Yvonne van Creayv heeft hier zo genoten van haar high tea dat ze besloot dit creatief vast te leggen! Wij zijn hier onwijs blij mee! Dus vanaf heden, kunnen ook kleintjes hier heerlijk vertoeven!

Nicky van Es | Tuinhuis aalsmeer
Creayv kleurplaat WKZ endocrinologie_oudere kinderen

Kleurplaten voor het Wilhelmina kinderziekenhuis afdeling Endocrinologie

Op het “Hormoongala” van de De Nederlandse Vereniging voor Endocrinologie ben ik geveild als kleurplaten-maakster. De afdeling endocrinologie van het Wilhelmina Kinderziekenhuis won. Wat ik heel bijzonder vond is dat ik ter inspiratie voor het maken van deze illustraties een rondleiding heb gehad op de afdeling van het ziekenhuis. Ik heb kleurplaten gemaakt voor oudere kinderen en voor jongere kinderen.

Creayv kleurplaat endocrinologie Wilhelmina Kinderziekenhuis jonge kinderen Springkussen
Creayv kleurplaat endocrinologie Wilhelmina Kinderziekenhuis jonge kinderen Bokkiespringen
Creayv kleurplaat endocrinologie Wilhelmina Kinderziekenhuis jonge kinderen Handstand

Creayv heeft voor onze site een mooie kleurplaat gemaakt. Het contact verliep prettig en snel. We zijn heel blij met het mooie resultaat!

Gera Kriek | Thuisfuif
Creayv kleurplaat verjaardagsfeestje voor Thuisfuif
Creayv foto illustratie op shopper Tuinhuis Aalsmeer

Nog een illustratie voor Het Tuinhuis in Aalsmeer!

Illustraties maken voor kleurplaten maakt me vrolijk en is hartstikke leuk om te doen. Maar natuurlijk is het ook een uitdaging om het voor een ander artikel te doen. Nicky gaf me de opdracht om te illustreren voor een shopper. Bekijk het resultaat:

Ik heb de samenwerking met Yvonne als heel plezierig ervaren. Ik gaf haar de vrije hand en een nogal “vage” opdracht voor de shopper, maar ze heeft het eigenlijk meteen weten te vertalen in datgene wat ik wilde! 🙂

Nicky van Es | Eigenaresse | Het Tuinhuis Aalsmeer
Creayv kleurplaat lunchen in de regen

Belevenissen met mijn familie leg ik ook vast in een illustratie of kleurplaat.

Zo hebben we geluncht in de regen, de polonaise gedanst tijdens een bruiloft en hebben mijn man en ik heerlijk gekookt met mijn oma. Het verhaal over de lunch, lees je hier:

Creayv illustratie polonaise
Creayv illustratie koken met oma
Kleurplaat Thuisfuif prinses

Word jij ook zo vrolijk van mijn illustraties?

Spreken mijn illustraties je aan? Zou je net als het Tuinhuis Aalsmeer, Thuisfuif en het Wilhelmina kinderziekenhuis een illustratie willen voor op een kleurplaat, een shopper of op een ander merchandise-artikel? Ik help je graag op weg naar de door jou gewenste illustratie. Pak mijn hand en we maken er iets moois van!

Op woensdag, donderdag en in het weekend ben ik beschikbaar: