Kleurplaat hightea bij Het Tuinhuis in Aalsmeer

Home / illustraties / Kleurplaat hightea bij Het Tuinhuis in Aalsmeer
Creayv kleurplaat Tuinhuis Aalsmeer

“Dit was echt hemels!” Ik leun achterover in mijn stoel. Ik ben met mijn vriendin Sandra in Het Tuinhuis in Aalsmeer en we hebben net genoten van een heerlijke high tea. Maar ook echt heerlijk! Nee, hemels. Dat is het juiste woord.

Wat maakt deze high tea dan zoveel meer hemelser dan de andere hightea’s waar ik van genoten heb? Het heerlijke kleine stukje monchoutaart met jam? Scones met echte clotted cream (geen slagroom, wat ik soms krijg)? Het stukje brownie? Het soepje gemaakt van producten van het betreffende seizoen? De kleine sandwiches? Ja ook, maar weet je wat ik nou echt zo hemels vond? Ik heb alles kunnen proeven, omdat de porties precies goed zijn. Maar echt precies perfect! Ik zat niet bommetje vol. Ik zat lekker vol!

Dus toen ik thuis kwam en Rutger aan me vroeg: “Lief, nog een koekje?” Antwoordde ik: “Ja, lekker!” Nee joh! Geintje natuurlijk! Ik ben bovenstaande illustratie gaan maken. Zo’n fijn gevoel heb ik aan deze high tea overgehouden. Deze illustratie ligt nu als kleurplaat bij het Tuinhuis. Ik hoop dat de kinderen veel plezier zullen hebben met het inkleuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *