Kleurplaten voor de draaiboeken van verjaardagsfeestjes en kinderpartijtjes voor Thuisfuif

Home / illustraties / Kleurplaten voor de draaiboeken van verjaardagsfeestjes en kinderpartijtjes voor Thuisfuif

“Hoi Yvonne, ik ben Gera van Thuisfuif en ik verkoop draaiboeken voor verjaardagsfeestjes en partijtjes van kinderen.”

Creayv kleurplaat Tuinhuis Aalsmeer

“Nou Rut, mijn portfolio staat op creayv.nl! En volgens mij zijn de zoekwoorden waarop potentiële klanten me zouden kunnen vinden ook wel goed ingevoerd.” Ik kijk mijn man tevreden aan. Het is afwachten nu. Tevreden sluit ik mijn computer af.

“Ping!” Verbaast kijk ik naar het beeldscherm van mijn mobiel. Er zijn een paar dagen verstreken nadat ik mijn website online heb gezet en ik heb nu al een mailtje via yvonne@creayv.nlontvangen dat er uitziet als een aanvraag. “Wow! Dankje meneer Google, uw robotten hebben hun werk goed gedaan!” Blij lees ik het bericht:

Hoi Yvonne, ik ben Gera van Thuisfuif en ik maak draaiboeken voor verjaardagsfeestjes van kinderen. Voor elk partijtje bedenk ik een ander thema. Nu was ik aan het zoeken op Google met de woorden “kleurplaat hightea” en zag ik de kleurplaat van de hightea die je hebt geïllustreerd voor Het Tuinhuis in Aalsmeer verschijnen. Ik vroeg me af: Heb jij kleurplaten op voorraad liggen? Kun je kleurplaten voor mij illustreren?

Groetjes, Gera

 

“Ik ben opzoek naar kleurplaten voor de verschillende thema’s van mijn draaiboeken voor verjaardagsfeestjes en kinderpartijtjes. Heb je kleurplaten op voorraad liggen? Kun je kleurplaten voor mij illustreren?”

Diezelfde dag schrijf ik een mailtje terug:

Hoi Gera, wat leuk dat je Creayv op deze manier gevonden hebt! Ik heb geen kleurplaten op voorraad liggen, maar ik kan wel kleurplaten voor je illustreren. Mijn uurprijs is €50,- exclusief BTW. Dit houdt in dat een eenvoudige kleurplaat €150,- kost dit is inclusief één ronde met wijzigingen. En eentje met meer details €250,- bijvoorbeeld.

Ik hoop dat je dit ervoor over hebt en zie je antwoord graag verschijnen.

Hartelijke groet, Yvonne

Creayv kleurplaat voor Thuisfuif prinses

“Is dit te zakelijk?” Vraag ik me af. “Tsjaah, je kan maar beter gelijk duidelijk zijn.” Besluit ik en verstuur de mail.

Gelukkig zag Gera de samenwerking zitten en hebben we al héél wat leuke kleurplaten met elkaar gemaakt.

Op naar meer kleurplaten en meer van zulke opdrachtgevers!  

Creayv prinsessenkleurplaat voor Thuisfuif prinses in onderjurk
Creayv prinsessenkleurplaat voor Thuisfuif accessoires voor prinses

Ik begin graag aan jouw vormgeef-, dtp- of illustratie-opdracht!

Op woensdag, vrijdag en (indien nodig) in het weekend ben ik beschikbaar.

Kan ik een folder voor je ontwerpen of de tekst van een brochure dtp-en? Zet mij maar in! Wil je het verhaal van jouw bedrijf gevisualiseerd zien. Die illustreer ik graag! Zie je kinderen in jouw horeca-gelegenheid liever bezig met een kleurplaat dan met hun mobiel? Ook unieke kleurplaten maak ik voor je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *