Uitnodiging 50-jarig huwelijksfeest

Home / Verhalen / Uitnodiging 50-jarig huwelijksfeest
Animated gif Creayv uitnodiging 50-jarig huwelijksfeest

Een huwelijksverjaardag is een herdenking van de dag waarop het huwelijk is afgesloten. Deze dag wordt vaak gevierd met iets speciaals zoals een bloemetje of diner. Op de kroonjaren wordt ook wel een feest gegeven.

Wikipedia over het huwelijk

“Zoals jullie weten zijn we in december 50 jaar getrouwd. We willen ons 50-jarig huwelijksfeest gaan vieren met een lopend buffet. Deze hoeft niet héél erg chique te zijn, maar ook niet te gewoontjes. Hebben jullie een idee waar we dit kunnen houden?” Rutger en ik zitten met zijn ouders aan de eettafel te brainstormen over het aankomende huwelijksfeest. “50 jaar getrouwd alweer… Wow…” denk ik. “Rutger en ik hebben nog wat jaren te gaan. Wij zijn volgend jaar 5 jaar getrouwd dat is ook al héél wat. We missen alleen nog een nulletje. Maar 50 jaar… Wow!”

Men spreekt over een gouden huwelijk bij 50 jaar getrouwd zijn. Volgens sommige mensen is het gebruikelijk om op dergelijke dag cadeaus te geven die van het genoemde materiaal zijn gemaakt.

Wikipedia over huwelijksverjaardag
Creayv uitnodiging 50 jarig huwelijk Rob en Cobi

We hebben het nog even over locaties en komen tot de conclusie dat Kameryck aan het Oortjespad het beste past bij het idee dat mijn schoonouders over hun feest hebben.

Ineens voel ik vier ogen op mij gericht en hoor ik mijn schoonmoeder Cobi de volgende vraag stellen: “Yvonne, zou jij ons misschien met de uitnodiging willen helpen?” Ik voel me vereerd en antwoord natuurlijk met “Ja”. “Het moet een A4tje worden en we willen hem als pdf kunnen mailen” legt ze uit. Ik ga aan de slag. Zie hiernaast of, als je deze blog op je mobiel leest, hierboven het resultaat.

 

 

Omdat ik het zo leuk vind om te doen heb ik ook hier een animated gif van gemaakt.

Deze uitnodiging is één van de cadeaus die we aan mijn schoonouders geven. De kleur van de beide items is goud. Laat ik nu – bijna – aan het gebruik, dat het cadeau het materiaal moet zijn van het aantal jaar dat het huwelijkspaar getrouwd is, voldoen! GOUD!

 

Creayv uitnodiging 50-jarig huwelijksfeest

Ik begin graag aan jouw vormgeef-, dtp- of illustratie-opdracht!

Op woensdag, donderdag en (indien nodig) in het weekend ben ik beschikbaar.

 

Kan ik een folder voor je ontwerpen of de tekst van een brochure dtp-en? Zet mij maar in! Wil je het verhaal van jouw bedrijf gevisualiseerd zien. Die illustreer ik graag! Zie je kinderen in jouw horeca-gelegenheid liever bezig met een kleurplaat dan met hun mobiel? Ook unieke kleurplaten maak ik voor je!