Grafische vormgeving en dtp

Home / Grafische vormgeving en dtp
creayv_samen opweg_voor grafisch vormgeven en dtp

Als ervaren grafisch vormgever en dtp-er ontwerp ik snel en met precisie jouw grafische creatie!

Komt het volgende je bekend voor? Je gaat ervan uit dat je zelf wel kan grafisch vormgeven. Je gaat aan de slag, maar loopt tegen het volgende aan:

  • Hoe krijg ik hetgeen dat ik bedacht heb vormgegeven?
  • Hoe haal ik in godsnaam mijn deadline?
  • Hoe moet ik mijn bestand aanleveren bij de drukker? 

Daarbij kan ik, Yvonne van der Velden, je helpen. Samen gaan we op weg naar jouw grafische creatie. Kom! We gaan!

Creayv grafische vormgeving en dtp roll-up Rail Force One

Rail Force One

Transportbedrijf Rail Force One is gespecialiseerd in de transport van vracht via treinen. Hiervoor zijn machinisten nodig en ik word ingezet om de items voor de wervingscampagne vorm te geven. We zijn begonnen met een een roll-up banner.

Ik ben heel tevreden over mijn samenwerking met Creayv. Uiteraard vanwege haar enorme creativiteit, dat staat voorop, maar daarnaast vanwege haar meedenken, snelle oplossingen, fijne persoonlijkheid en betrokkenheid. Zou haar absoluut aanbevelen!

Nicole de Leeuw | Marketing manager | Rail Force One
Creayv grafische vormgeving en dtp folder Nutridrink Compact

PVW Amsterdam

Alweer meer dan 8 jaar werk ik als grafisch vormgever en dtp-er bij farmaceutisch marketing- en communicatiebureau PVW Amsterdam. Zij hebben TEVA, Amgen, Gilead en MSD in hun portefeuille. Voor deze bedrijven ontwerp ik onder andere advertenties, brochures, folders en webbanners.

Ik heb Yvonne leren kennen als een enthousiaste, creatieve collega. Ze werkt erg snel en flexibel, en denkt op alle vlakken mee om te komen tot het beste eindresultaat.

Anne Vermond | Account manager | PVW Amsterdam

Studio Winkelmann

Studio Winkelmann help ik als freelancer met klussen voor onder andere Duinrell. Ik ontwerp er poster, flyers en programmaboekjes voor. Ook help ik dit bedrijf met photoshop-klussen als het in elkaar shoppen van verpakkingen.

Yvonne is een enthousiaste freelancer die snel dingen oppakt. Ik werk altijd fijn met haar samen.

Nicolai Winkelmann | Eigenaar | Studio Winkelmann

Tess Schoonackers

Voor schoonheidssalon Tess Schoonackers ontwierp ik haar huisstijl. Van daaruit heb ik haar visitekaartje, folder, flyer, roll-up en website ontworpen.

Yvonne heeft mijn huisstijl, website en folders ontworpen. Met alles ben ik meer dan ontzettend tevreden. Ze denkt mee, heeft geduld, is creatief en heel precies. Ik kan haar iedereen aanraden.

Tess Schoonackers | Eigenaresse | Schoonheidssalon Tess Schoonackers

Alweer meer dan 8 jaar ben ik Yvonne’s creative director/leidinggevende. Ze heeft in die tijd op persoonlijk en professioneel vlak grote sprongen gemaakt. Zo is ze getransformeerd van een onzeker “meisje” die nog bezig was met de avondopleiding grafisch vormgeven, naar een vrouw die weet wat ze kan. Ze is een professional op het gebied van Indesign en kan ook met Photoshop en Illustrator goed uit de voeten. Als ik haar brief op een mailing dan heeft ze weinig uitleg nodig en gaat gelijk aan de slag. Ze is snel, denkt in oplossingen en probeert verder te kijken dan de schets die ik haar geef. Het is hierdoor erg prettig om met haar samen te werken.

Frank van Waard | Creative director | PVW Amsterdam

Avondopleidingen grafisch vormgeven

Mijn hart ligt bij het grafisch vormgeven dat werd me tijdens de avondopleiding art direction duidelijk

Het tweede jaar van deze avondopleiding zou zich meer gaan richten op het vak Art Direction, maar mijn hart ligt bij het grafisch vormgeven en niet bij het bedenken van concepten. Toch mogen de items die ik daar gemaakt heb er zijn!

Eindopdracht avondopleiding grafisch vormgeven aan de GMI designschool

Deze opleiding heeft me een professioneel ontwerper gemaakt van gedrukte media. De eindopdracht was het ontwerpen van diverse grafische items voor fictief Hotel Fritz.