Grafische vormgeving en dtp

Home / Grafische vormgeving en dtp
Creayv grafisch Vormgeven en dtp voor Studio Winkelmann

Bij PVW Amsterdam werk ik parttime als grafisch vormgever en dtp-er. Studio Winkelmann zet mij in als freelancer.

Alweer meer dan 10 jaar heb ik ervaring als grafisch vormgever en dtp-er. TEVA, Amgen, Gilead en MSD zijn bedrijven waar ik bij PVW Amsterdam voor werk. Ik ontwerp voor deze bedrijven o.a. advertenties, brochures, folders en webbanners. Studio Winkelmann help ik als freelancer met klussen voor o.a. Duinrell. Bekijk de website van Studio Winkelmann en mijn portfolio met werk van hem:

Yvonne is een enthousiaste freelancer die snel dingen oppakt. Ik werk altijd fijn met haar samen.

Nicolai Winkelmann | Eigenaar van Studio Winkelmann
Creayv grafische vormgeving, dtp en webdesign Tess Schoonackers

Grafisch vormgeven doe ik wat langer, maar ook voor webdesign draai ik mijn hand niet om.

Ik heb veel grafische items voor Tess ontworpen, maar het meest trots ben ik op de website tess-schoonackers.nl die ik voor haar ontworpen en gebouwd heb.

Yvonne heeft mijn huisstijl, website en folders ontworpen. Met alles ben ik meer dan ontzettend tevreden. Ze denkt mee, heeft geduld, is creatief en heel precies. Ik kan haar iedereen aanraden.

Tess Schoonackers | Schoonheidssalon Tess Schoonackers
Creayv grafische vormgeef opdrachten voor Junior Agency

Mijn hart ligt bij vormgeven dat werd me na het eerste jaar van de avondopleiding Art Direction duidelijk.

Het tweede jaar van deze avondopleiding zou zich meer gaan richten op het vak Art Direction, maar mijn hart ligt bij het vormgeven en niet bij het bedenken van concepten. Toch mogen de items die ik daar gemaakt heb er zijn:

Creayv eindopdracht grafisch vormgeven e dtp GMI designschool

Eindopdracht avondopleiding grafisch vormgeven aan de GMI designschool.

Deze opleiding heeft me een professioneel ontwerper gemaakt van gedrukte media. De eindopdracht was het ontwerpen van diverse grafische items voor fictief Hotel Fritz. Bekijk het resultaat hier:

Ik begin graag aan jouw vormgeef-, dtp- of illustratie-opdracht!

Op woensdag, vrijdag en (indien nodig) in het weekend ben ik beschikbaar.

Kan ik een folder voor je ontwerpen of de tekst van een brochure dtp-en? Zet mij maar in! Wil je het verhaal van jouw bedrijf gevisualiseerd zien. Die illustreer ik graag! Zie je kinderen in jouw horeca-gelegenheid liever bezig met een kleurplaat dan met hun mobiel? Ook unieke kleurplaten maak ik voor je!