Een illustratie op maat nodig? Voor een kleurplaat bijvoorbeeld? Kom maar door.

Mijn passie voor illustreren begon bij het maken van de kleurplaat voor Het Tuinhuis in Aalsmeer. De hightea die ik daar had heb ik vastgelegd in een hightea-kleurplaat. Ik vond het zo leuk om te doen, dat dit naar meer smaakt! Dus vertel me wat je geïllustreerd wilt zien en ik maak er een illustratie van. Interesse?

Een illustratie op maat nodig? Voor een kleurplaat bijvoorbeeld? Kom maar door.

Mijn passie voor illustreren begon bij het maken van de kleurplaat voor Het Tuinhuis in Aalsmeer. De hightea die ik daar had heb ik vastgelegd in een hightea-kleurplaat. Ik vond het zo leuk om te doen, dat dit naar meer smaakt! Dus vertel me wat je geïllustreerd wilt zien en ik maak er een illustratie van. Interesse?

Yvonne van der Velden en haar kleurplaten

“En dan heeft Het Tuinhuis ineens een eigen kleurplaat! Yvonne van creaYv heeft hier zo genoten van haar high tea dat ze besloot dit creatief vast te leggen! Wij zijn hier onwijs blij mee! Dus vanaf heden, kunnen ook kleintjes hier heerlijk vertoeven!”

Nicky van Es | Eigenaresse | Tuinhuis Aalsmeer

Bedrijven die ik geholpen heb aan illustraties.

Instructies op hangtag van de stormparaplu Impliva

Impliva

Impliva is dé parapluspecialist. Het levert elke paraplu die je je kunt bedenken aan bedrijven; van hippe stormparaplu’s tot oer-Hollandse paraplu’s met een vrolijk tulpenmotief. Ik illustreerde de instructies voor de display van de stormparaplu en de instructies van de stormparaplu op een hangtag.

“Ik ben zeer tevreden over Yvonne. Ze denkt professioneel mee.”

Wali Zia | Account manager | Impliva

Creayv kleurplaat verjaardag voor Thuisfuif taartmoment

Thuisfuif

Thuisfuif maakt draaiboeken voor kinderfeestjes. Voor elk partijtje wordt een ander thema bedacht en bij elk thema past een kleurplaat. Zo heb ik een kleurplaat van een verjaardagsfeestje geïllustreerd en een prinsessenkleurplaat.

“Creayv heeft voor onze site een mooie kleurplaat gemaakt. Het contact verliep prettig en snel. We zijn heel blij met het mooie resultaat!”

Gera Kriek | Eigenaresse | Thuisfuif

Creayv kleurplaat Tuinhuis Aalsmeer

Het Tuinhuis Aalsmeer

De kleurplaat die ik voor deze lunchroom in Aalsmeer maakte heeft mijn passie voor het illustreren aangewakkerd. Nicky was erg enthousiast over de kleurplaat. Daarom ontving ik nog een opdracht, namelijk het illustreren van de lunchroom op een shopper.

“Ik heb de samenwerking met Yvonne als heel plezierig ervaren. Ik gaf haar de vrije hand en een nogal “vage” opdracht voor de shopper, maar ze heeft het eigenlijk meteen weten te vertalen in datgene wat ik wilde!”

Nicky van Es | Eigenaresse | Tuinhuis Aalsmeer

Ook goede doelen help ik graag.

Kleurplaten superman en prinses op unicorn voor voedselbank Veldhoven Fay traktaties

Voedselbank Veldhoven

“Wat een mooi initiatief van Fay traktaties!”, dacht ik toen ik haar instagram-account bekeek. Fay traktaties maakt verjaardagstraktaties voor gezinnen die hulp krijgen van de voedselbank in Veldhoven en wordt gerund door Jacky. Ik nam contact met haar op en een mooie samenwerking begon. Nu krijgen kinderen een persoonlijke kleurplaat bij de traktatie!

Kleurplaten behandelkamer afdeling endocrinologie Wilhelmina kinderziekenhuis

Nederlandse Vereniging voor Endocrinologie

Op het “Hormoongala” van de De Nederlandse Vereniging voor Endocrinologie ben ik geveild als kleurplatenmaakster. De afdeling endocrinologie van het Wilhelmina Kinderziekenhuis won. Wat ik heel bijzonder vond is dat ik ter inspiratie voor het maken van de kleurplaten voor endocrinologie een rondleiding heb gehad op deze afdeling van het ziekenhuis.

“Yvonne maakt hele leuke gepersonaliseerde kleurplaten die ik voeg bij de verjaardagstraktaties voor de kinderen die ingeschreven staan bij de Voedselbank Veldhoven. Een toffe spontane samenwerking! Heel attent, lief en bovenal zeer creatief!”

Jacky van de Griendt | Eigenaresse  | Fay traktaties

Dit kan ik als illustrator voor jou betekenen.

Ik, Yvonne van der Velden, zorg ervoor dat jouw illustratie helemaal naar wens is. Door mijn ervaring als grafisch vormgever bij farmaceutisch reclamebureau PVW Amsterdam heb ik geleerd om goed naar jou te luisteren en dit te vertalen naar dat wat jij hebben wil. Dit kan ik voor jou betekenen:

  • Ik geef je advies over de illustratie.
  • Ik denk met je mee in oplossingen.
  • Ik zal een fijne sparringspartner voor je zijn.
  • Ik zorg ervoor dat je tevreden bent over het eindresultaat.

Met meer dan 10 jaar ervaring in het grafische vak kan ik deze beloftes ook werkelijk waar maken. Op woensdag, vrijdag en in het weekend ben ik als freelancer beschikbaar, dus zet mij maar in!

Creayv animated gif illustratie Tuinhuis Aalsmeer op shopper
Menu