Persoonlijke kleurplaten voor de voedselbank Veldhoven

Persoonlijke kleurplaat voor meisjes

Persoonlijke kleurplaat voor de voedselbank Veldhoven met prinses op unicorn

Persoonlijke kleurplaat voor jongens

Persoonlijke kleurplaat voor de voedselbank Veldhoven met superman

Jaar: 2021

Voor wie: Fay traktaties in samenwerking met de voedselbank Veldhoven.

Opdracht: Wat een mooi initiatief van Fay traktaties!”, dacht ik toen ik haar instagram-account bekeek. Hierna stuurde ik haar een bericht en… zo geschiedde!

Fay traktaties maakt verjaardagstraktaties voor gezinnen die hulp krijgen van de voedselbank in Veldhoven en wordt gerund door Jacky. Mensen die het financieel zwaar hebben geeft zij een steuntje in de rug door de traktaties voor hun kinderen te maken. Zo hebben de kinderen iets leuks om uit te delen op school en zij iets leuks om te knutselen. “Het is Win-Win”, zo zegt ze zelf, “Want nu oefen ik mijn hobby uit en ik maak ook nog iets nuttigs. Super, toch?!”

Nou, dat vond ik dus ook! Ik hou van het illustreren van kleurplaten. Had er al een persoonlijke kleurplaat gemaakt voor Devin, Lizzy en Livia en hoe leuk is het dan om kinderen blij te maken waarvan de ouders het niet breed hebben? Ik zeg: “Te leuk!”  Dus ik stuurde Fay traktaties een bericht met de vraag of ze het een goed idee zou vinden als er een persoonlijke kleurplaat aan de traktaties toegevoegd zou worden. Haar antwoord was positief en de voedselbank keurde het ook goed.

De kleurplaten zijn niet zo persoonlijk dat ik de kinderen ook echt in de kleurplaat teken. Dit kan in verband met de privacy niet, maar naam en leeftijd mogen wel toegevoegd worden. De namen die je op bijgevoegde foto’s ziet zijn fake.

Inmiddels hebben we al heel wat kinderen blij gemaakt!

Menu