Portfolio’s

Creayv – jouw creatiemaakster – zegt het al: Ik vind het leuk om te creëren.

Ik heb meer dan 10 jaar als grafisch vormgever gewerkt. Het is dus logisch dat je hier een portfolio met grafische designs vindt. In die 10 jaar tijd kwam ik erachter dat ik ook heel veel plezier haalde uit het illustreren van bijvoorbeeld kleurplaten. Ook van mijn illustraties is er een portfolio.

Zitten achter de computer en iets creëren is hartstikke leuk, maar ik ontdekte dat ik het ook erg goed kon vinden met een kwast en acrylverf. Je raadt het al. Ook een portfolio van mijn schilderijen vind je hier.

Tik op de betreffende afbeelding en ga naar het portfolio. Enjoy!
Oh, en mocht je nu denken “Die Yvonne kan wel iets voor me betekenen”, neem dan:

Portfolio grafisch vormgeven

Portfolio illustraties

Livia toont haar ingekleurde kleurplaat van haar als prinses op een unicorn

Portfolio schilderijen

Creayv | Portret | Zusjes | Acrylverf | 2013
Menu