Voedselbank Veldhoven

Jaar
2020 – nu

Voor wie
Fay traktaties in samenwerking met de voedselbank Veldhoven

Opdracht
Wat een mooi initiatief van Fay traktaties!”, dacht ik toen ik haar instagram-account bekeek. Hierna stuurde ik haar een bericht en… zo geschiedde!

Fay traktaties maakt verjaardagstraktaties voor gezinnen die hulp krijgen van de voedselbank in Veldhoven en wordt gerund door Jacky. Mensen die het financieel zwaar hebben geeft zij een steuntje in de rug door de traktaties voor hun kinderen te maken. Zo hebben de kinderen iets leuks om uit te delen op school en zij iets leuks om te knutselen. “Het is Win-Win”, zo zegt ze zelf, “Want nu oefen ik mijn hobby uit en ik maak ook nog iets nuttigs. Super, toch?!”

Nou, dat vond ik dus ook! Ik hou van het illustreren van kleurplaten en hoe leuk is het dan om kinderen blij te maken waarvan de ouders het niet breed hebben? Ik zeg: “Te leuk!”  Dus ik stuurde Fay traktaties een bericht met de vraag of ze het een goed idee zou vinden als er een persoonlijke kleurplaat aan de traktaties toegevoegd zou worden. Haar antwoord was positief en de voedselbank keurde het ook goed.

De kleurplaten zijn niet zo persoonlijk dat ik de kinderen ook echt in de kleurplaat teken. Dit kan in verband met de privacy niet, maar naam en leeftijd mogen wel toegevoegd worden. De namen die je op bijgevoegde foto’s ziet zijn fake.

Inmiddels hebben we al heel wat kinderen blij gemaakt!

Kleurplaat superman

creayv kleurplaten voedselbank Veldhoven superman voor jongens

Kleurplaat prinses

creayv kleurplaten voedselbank Veldhoven prinses voor meisjes
Menu