Schilderij: Kat in de wasmachine

Home / Kunst / Schilderij: Kat in de wasmachine
Creayv andere creaties schilderij kat in de wasmachine

Ik hoorde van je moeder dat jij mooie schilderijen maakt.

“Zo, dus jij zit op een kunstvereniging en leert daar schilderijen maken met acrylverf?” Wicor Wieman zit tegenover bij de Keukenkampioen waar mijn moeder werkt en kijkt me vragen aan. “Ja”, antwoord ik. “Ik heb er erg veel plezier in. Het is super leuk om te doen!” Er valt een stilte en ik zie hem denken.

Maak je ook schilderijen van een kat?

“Ik heb een hele eigenwijze kat. Hij heet Wallie. Heb je weleens een schilderij van een kat gemaakt?” “Nee”, antwoord ik. “Het zijn tot nu toe alleen nog schilderijen van mensen geweest en abstracte schilderijen, maar als je wil ga ik de uitdaging graag aan!” “Top”, antwoordt hij. “Ik ga opzoek naar een leuke foto van hem.

Het schilderij van kat Wallie, de malle kat die zich verstopt in de wasmachine.

Het volgende weekend zie ik Wicor weer en hij komt aanzetten met een foto waarop Wallie staat verstopt in de wasmachine. Een leukere opdracht kan ik me niet bedenken. Wicor heeft als eis dat het schilderij in zwart-wit-grijs-tinten geschilderd moet worden. Wat het voor mij nog leuker maakt, aangezien ik graag in kleur schilder. Een toffe opdracht met een mooi eindresultaat en een heel erg tevreden klant:

Het schilderij van de kat in de wasmachine heeft Yvonne voor mij gemaakt. Dit is het mooiste schilderij wat ik in mijn huis heb hangen. Tot op de dag vandaag ben ik hier super blij mee. Ik kan iedereen aanraden om door haar een schilderij te laten maken. Yvonne, super bedankt!

Wicor Wieman

One thought on “Schilderij: Kat in de wasmachine

  1. Wat is hij toch mooi he …. STOP ZE IN DE WASMACHINE !
    Ik ben er nog steeds super blij mee, nogmaals super bedankt Yvonne.
    Ik zie trouwens nog meer mooie werken van je, top deze site..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *